Ajojärjestelijä, Jetpak Finland Oy, Vantaa / 3.4

Ajojärjestelijä
Jetpak Finland Oy – Vantaa

Jetpak on helpoin ja nopein vaihtoehto ovelta ovelle -kuljetuksille. Löydämme aina parhaan ratkaisun yksilöllisiin kuljetustarpeisiin. Lähetysten kuljettaminen A:sta B:hen onnistuu kaikilta, mutta vain harvat tekevät sen samalla nopeudella, laadulla ja täsmällisyydellä kuin me. Toimitamme niin äkilliset kuin säännölliset lähetystarpeet nopeasti samana päivänä kaikkina viikonpäivinä vuorokauden ympäri. Palvelumme kattavat kaikki Pohjoismaat sekä Euroopan ja lisäksi meillä on yhteydet koko maailmaan.

Vahvan kasvun johdosta operatiivinen tiimimme kaipaa vahvistusta, joten etsimme ajojärjestelijää vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle. Ajojärjestelijä vastaa pääkaupunkiseudun alueella liikkuvien ajoneuvojen tehokkaasta käytöstä. Työ on vuorotyötä ja vuorot sijoittuvat arkisin 04:30-20:00 välille.

Päivittäisiin työtehtäviin kuuluu kuljetusten suunnittelua, rahtikirjojen käsittelyä ja asiakaspalvelua sekä toimiminen kuljettajien esimiehenä. Työhön kuuluu myös osana lentorahtilähetysten vastaanotto sekä valmistelu ja hyväksyntä lennolle. Työ on ajoittain erittäin hektistä ja nopeatempoista.

Hakijalla on oltava nuhteeton tausta (hakijoiden tausta selvitetään EU:n siviili-ilmailuasetusten vaatimusten mukaisesti).

Tehtävien suorittamiseksi edellytämme sinulta
-Aikaisempaa kokemusta ajojärjestelijän tehtävistä
-Hyvää pääkaupunkiseudun tuntemusta
-Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
-Office järjestelmien osaamista
-Järjestelmällisyyttä
-Paineensietokykyä
-Esimiestaitoja

Toivomme sinulta
-Vähintään toisen asteen tutkintoa
-Sopeutumiskykyä muuttuvissa tilanteissa
-Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten ja sidosryhmien kanssa
-Huolellisuutta
-Joustavuutta

Tarjoamme sinulle
-Mielenkiintoisen ja monipuolisen työn
-Kattavan perehdytyksen tehtävään
-Lounas- ja liikunta/kulttuuriseteli-edun
-Työterveyshuollon

Lisätietoja ja puhelintiedustelut arkisin: Matti Savisaari / 040-5071912 / matti.savisaari@jetpak.fi
Hakemukset osoitteeseen: matti.savisaari@jetpak.fi / Lisätietoja yrityksestä www.jetpak.fi

Jetpak Top Holding AB (publ) on Tukholman Nasdaq First North listalla noteerattu yritys, jonka kotipaikka on Tukholmassa. Yritys työllistää suoranaisesti n. 200 henkilöä ja epäsuorasti n.1500 verkostomme kautta. Toimimme läheisessä yhteistyössä lentoyhtiöiden kanssa ja verkostomme kattaa n.700 ajoneuvoa ja n. 3800 päivittäistä lentoa.

Yhteystiedot
Matti Savisaari, 0405071912, matti.savisaari@jetpak.fi
Työpaikan osoite
Rahtikuja 1 A, 01530 VANTAA
Halutut taidot ja pätevyydet
Ajojärjestelijä
Muut sijaintikunnat
Vantaa
Palkkaus
Sopimuksen mukaan
Työkokemus
1-5 vuotta
Työ alkaa
heti
Työaika
kokoaikatyö
Työn kesto
yli 12 kuukautta
Haku päättyy
03.04.2019