Liikenteenhoitaja pääkaupunkiseudulle, Schenker Oy, Vantaa / 7.4

DB Schenker – Deutsche Bahnin kuljetus- ja logistiikkatoimintoja tarjoava liiketoimintayksikkö on liikevaihdon ja suorituskyvyn perusteella maailman toiseksi suurin logistiikkapalveluiden tarjoaja. Euroopan maantiekuljetuksissa olemme markkinajohtaja. DB Schenkerissä työskentelee yli 72 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 300. Palveluvalikoimaamme kuuluvat maakuljetukset, lento- ja merikuljetukset sekä sopimuslogistiikan palvelut.

Haemme liikenteenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Päivittäiseen työhösi kuuluu useiden maiden vienti- ja tuontiliikenteiden hoito sekä niihin liittyvä kotimaan ajojärjestely. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä suurasiakkaamme ja lukuisten kansainvälisten alihankkijoidemme kanssa. Täydennät omalta osaltasi osaavaa ja innostunutta tiimiämme.

Tehtävässä menestyminen edellyttää reipasta asennetta työntekoon sekä oma-aloitteisuutta. Tartut aktiivisesti uusiin haasteisiin ja sinulla pysyy monet langat käsissä kovankin paineen alla. Nautit tiimissä työskentelystä, mutta kykenet myös itsenäiseen työhön. Aikaisempi kokemus liikenteenhoidon tai ajojärjestelyn tehtävistä sekä kuljetuskaluston ja lainsäädännön tuntemus katsotaan eduksi, mutta kokemusta arvokkaampaa on asenne ja halu oppia uutta. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Tunnet ennestään Microsoft Office -ohjelmat ja sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi tai insinööri).

Tarjoamme sinulle haastavan työtehtävän ammattitaitoisessa tiimissä sekä mahdollisuuden kehittyä kansainvälisen logistiikkakonsernin palveluksessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Harri Järviseutu, Operations Manager, puh. 0105202238, ti 26.3. klo 13-14.

Hae tehtävää 7.4.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake.

Yhteystiedot
Katso ilmoituksesta
Työpaikan osoite
Tikkurilantie 147, 01530 VANTAA
Palkkaus
Tehtävän mukainen
Työ alkaa
Mahdollisimman pian
Työaika
kokoaikatyö
Työn kesto
yli 12 kuukautta
Haku päättyy
07.04.2019 klo 23:59