Prosessinhoitajia, 5 paikkaa, Fazer Makeiset Oy, Vantaan Makeisille, Vantaa / 31.3

Haemme Vantaan makeistehtaalle kokeneita elintarvike-, prosessi- ja/tai teknisen alan osaajia vakituisiin työsuhteisiin. Prosessinhoitajana vastaat mm. suklaavalulinjojen toiminnasta tuotanto-ohjelman mukaisesti. Huolehdit prosessin / tuotantolinjan ohjauksesta ja käynnissä pidosta, raportoit tuotannon etenemisestä ja mahdollisista poikkeamista sekä vastaat osaltasi tuotanto- ja työympäristön turvallisuudesta. Prosessinhoitajana vastaat myös valulinjan teknisestä toimivuudesta sekä teet tiivistä yhteistyötä mm. tuotannon työnjohdon, kunnossapidon, prosessinkehityksen, laitetoimittajien sekä laadun asiantuntijoidemme kanssa. Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää kolmivuorotyötä, maanantaista perjantaihin 40h/vko, mutta edellytämme myös valmiutta työskennellä viikonloppuisin. Monipuolisessa tuotantoympäristössä pääset laajentamaan osaamistasi sekä hyödyntämään ongelmanratkaisutaitojasi päivittäisessä päätöksenteossa.

Miksi Fazer Makeiset?
Meillä kaikki alkaa ihmisistä. Olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa kollegat innostavat toisiaan loistaviin suorituksiin. Vantaan makeistehtaalla pääset tekemään töitä suklaan ainutlaatuisen valmistusprosessin parissa ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti. Panostamme kattavaan perehdytykseen sekä tarjoamme erinomaiset henkilöstöedut erityisesti hyvinvoinnin ja työssä jaksamisen ylläpitämiseen. Meille on kunnia-asia, että työ ja elämä ovat tasapainossa ja että jokaiselle päivälle riittää mielekkäitä haasteita ja kehittymisen mahdollisuuksia. Vakituisen työsuhteen lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden kouluttautumiseen ja uralla etenemiseen.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiimme
Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta erilaisista (elintarvike)teollisuuden tuotantoprosesseista sekä soveltuvaa koulutusta (esim. elintarvike-, tekninen- tai prosessiala). Hahmotat hyvin kokonaisuuksia, ja toimit johdonmukaisesti myös painetilanteissa. Vahvuuksiisi kuuluu oma-aloitteisen ja ripeän työskentelyotteen lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot. Työssä vaaditaan myös luovuutta, pitkäjänteisyyttä, yhteistyökykyä sidosryhmien kanssa sekä joustavuutta nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Kehität mielelläsi omaa osaamistasi ja työtäsi ja työskentelet joustavasti eri minitehtaidemme välillä. LEAN-menetelmien tuntemus sekä SAP-järjestelmän käyttökokemus katsotaan eduksi. Edellytyksenä valinnalle on valmius työskennellä kolmivuorotyössä sekä valmius tehdä fyysistä ja vaihtelevaa työtä. Ennen kaikkea toivomme kiinnostusta pitkäjänteisesti perehtyä ja hankkia erityisosaamista suklaan valmistuksen parista.

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Löydä työpaikka sinun makuusi.
Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakemus 31.3.2019 mennessä. Ethän jätä hakemuksen täyttämistä viimeiseen päivään, sillä edistämme hakuprosesissa ja haastatteluita jo hakuaikana.

Yhteystiedot
Työpaikan osoite
Fazerintie 6, 01230 VANTAA
Palkkaus
Sopimuksen mukaan
Työ alkaa
Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Työaika
3-vuorotyö
Työn kesto
yli 12 kuukautta, Vakituinen
Haku päättyy
31.03.2019
Jätä hakemus
Hakulomakkeen WWW-osoite